Vi söker… Trädgårdsarbetare till vår butik. I tjänsten ingår förutom att ta hand om växter och kunder bla viss administration och kassatjänstgöring.

Trädgårdsarbetare sökes …….

Vi på Landqvist handelsträdgård har en lång erfarenhet av odling och prydnadsväxter och vi är mycket stolta över att kunna erbjuda lokalt odlade växter från vår egen produktion. Vi är nu Uppsalas äldsta handelsträdgård och vi har genom åren blivit kända för våra vackra blommor och vår förstklassiga kvalitet. Vi gör vårt bästa för att leva upp till vårt rykte för att fortsätta att ha många nöjda kunder och besökare som gärna återkommer gång på gång till just vår trädgård.

 

Vi söker personal inför vår och sommar 2018 till våra olika avdelningar 
Urval sker löpande, så sänd gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Är du trädgårdsintresserad med gröna fingrar och ett brinnande intresse för odling, perenner, träd, buskar och blommor?
Skulle du vilja prova på att jobba med oss en säsong?

 

Sökes:

Trädgårdsarbetare till butik med administrativa inslag och kassatjänstgöring.

I denna tjänst ingår förutom att stå i kassan, bla att lagra in varor, prismärka och packa upp varor,

även en stor del av trädgård och växtskötsel ex rensning, putsning, packning och vattning.

Du tar för dig av arbetet, håller tempot uppe och ser till att du är behövd. Vi hjälper varandra och ser till att det fungerar på alla avdelningar. Du måste passa bra in i övriga teamet och kunna arbeta i grupp men du måste även kunna jobba själv när det behövs.
Du är driven, motiverad, effektiv och serviceminded. Du är noggrann, flexibel och engagerad i dina arbetsuppgifter och du får saker gjorda.

Du bör vara självgående när det behövs men du måste även kunna jobba i team, vara stresstålig och ha en excellent känsla för både försäljning och service och ha ett mycket bra kundbemötande.

Om du inte har utbildning inom trädgård och eller tidigare erfarenhet inom liknande arbeten,

så räknar vi med att du snabbt och på eget initiativ lär dig det du behöver kunna för att med lätthet kunna möta våra kunder och ge dem tips, råd och rekommendationer om ex växter, val av jord och annat som hör till, kunna sköta om växterna,  kunna avlasta dina kollegor och vara en behjälplig medlem i vårt team och så att arbetet hela tiden rullar på. När det rullar på och är lättjobbat så blir det också roligare för alla, både kunder och personal. 

Du bör ha ett bra ordningssinne och en stark ansvarskänsla, då du kommer att vara med och ta emot och lägga beställningar, organisera leveranser, ordrar, fakturor mm.
Du måste vara motiverad, stresstålig och arbetsam och kunna hålla tempo även om ingen ser på.
Du kan prioritera, är flexibel och tillgänglig där du är behövd.
Vi som jobbar här ställer upp för våra kollegor och vi jobbar tills vi är klara med det som ska göras.
Arbetet sker i högt tempo både inomhus och utomhus, i ur och skur men också i solsken och värme.
Detta är ett fysiskt ansträngande jobb så du

Om du ska trivas bra så bör du  uppskatta att jobba fysiskt  och vara i bra kondition.Vi står och går nästan hela tiden då vi jobbar och en del tunga lyft förekommer så det är viktigt att du har en frisk och stark rygg.

Vi värdesätter medarbetare som tar initiativ och ansvar, du måste ha lätt för att samarbeta och vara engagerad. Hos oss arbetar man ofta i mindre grupper men man måste även kunna arbeta självständigt när så behövs. Vi hjälps åt, jobbar tills vi blir klara och ser till att det fungerar och flyter på.

Arbetsuppgifterna är lite olika beroende på avdelning men räkna med att du kommer att jobba på fler avdelningar beroende på vad behövs göras men består av bla

ogräsrensning, städning, krukning, vattning, plantering, putsning, ta emot leveranser, packa växter, packa upp varor och växter, etikettera, prismärka, lägga in varor i kassan, skylta och exponera varor, ta emot beställningar, lägga beställningar, ge tips och råd till kunder, stå i kassan, se till att det är ordning och reda och se till att trädgården är en trevlig och inbjudande miljö som man gärna återkommer till för både kunder och oss som jobbar här

Säsongsanställning / Timanställning

Heltid, deltid och extra.

Vi söker främst dig som vill jobba heltid men vi behöver även extra personal till ex helger och dagar då det händer extra mycket här.
Semester tas normalt inte ut under högsäsong av säsongsarbetare om det inte görs upp redan innan anställningen påbörjas
Helgarbete ingår i denna tjänst. Säsongen varar ca 3–6 månader, beroende på bla
efterfrågan på marknaden, väder och vind, eget intresse och engagemang och hur du passar i gruppen.

B-körkort – är meriterande
Truckkort – är meriterande

Du bör ha grundläggande datavana där du förstår och kan använda
ex Word, xl, drop box, email mm

För denna tjänst skall du behärska det svenska språket i tal och skrift. – Är ett måste för dig som jobbar i butiken

Du har ett ärligt intresse för arbetet du söker hos oss och du är beredd att snabbt lära dig det du behöver kunna om vårt sortiment, rutiner och arbetsuppgifter mm. för att arbetet ska bli så lättjobbat och roligt som möjligt – Är ett måste för alla som jobbar här oavsett avdelning

 

Ditt CV bör innehålla följande:

Personligt brev  Skriv en kortfattad presentation om dig själv, ex bakgrund, mål för framtiden, intressen, varför du söker detta jobb, hur du är som person, hur du är att jobba tillsammans med och annat som du tycker är relevant för oss att veta. 🙂 

-Meritförteckning  Tidigare erfarenheter, skolor, anställningar mm

Referenser – är ett måste  Relevanta och uppdaterade referenser med namn och telefonnummer till ex lärare, tidigare arbetsgivare eller dyl. som kan gå i god för dig som person. 

-Foto  Så att vi får en bild av vem du är som skickar ditt CV till oss.

 

Om detta låter  som något för dig så hoppas vi att du skickar ditt cv till oss! 

Se även : Vi söker trädgårdsarbetare till odling och produktion.

 

Skicka din ansökan via email till: skatten.landqvist@gmail.com

Märk din ansökan : Ansökan Trädgårdsarbetare, butik 2018

MVH Landqvist handelsträdgård