Gravsmyckning

Gravsmyckning och dekorationer

Rosetter, kransar, mosshjartan, ståendes dekorationer mm mm .

Vi är många som binder och dekorerar här i butiken och bland gravsmyckningen finns många olika stilar att välja emellan. Vi massproducerar inte .Varje dekoration ar dekorerad for hand och med kärlek for att den ska fa sin alldeles egna speciella touch. Kom gärna med önskemål om det ar något du tycker fattas eller om det är något speciellt  som du skulle vilja ha till din dekoration.

Det ar viktigt att tänka på att dekorationerna ska ligga utomhus i höstvädret men enda vara fina sa lange som möjligt och därför är både materialet och tekninen man jobbar med viktig.

 Till våra dekorationer använder vi bla olika sorter av Ädelgran, rödgran, blå gran, olika sorters thuja och cypresser, tall, vit och grön mossa. Underlaget består oftast av gran, oasis i olika former, halmstommar eller mossa som vi sen späckar, sticker och binder till olika dekorationer. Även det som vi använder som pynt består av mycket naturmaterial sa som Ex rosor, torkade blommor, blad,  ljung, kottar, frökapslar, näver, gräs och vippor mm.

Vi har även ljus, lyktor, ljung, änglar mm som också kan vara fint att lägga på graven.