gödsel-uppsala-växtnäring-uppsala

Växtnäring & Gödsel Uppsala

Letar du efter växtnäring eller gödsel i Uppsala? Vi på Landqvist Handelsträdgård vet att växter har olika behov, och det gäller kanske i synnerhet när man pratar om gödsel och näring. Vi har ett brett sortiment av gödsel och näring till allt från gräsmattor och träd till blommor och andra växter. Kom förbi oss och hitta rätt produkt för dig – förutom traditionell gödsel och kogödsel som passar i de flesta trädgårdar har vi också flera typer av specialiserad gödsel.

 

Biokol Uppsala

Med vårt sortiment av biokol kan du ge dina växter rätt näring och samtidigt göra en gärning för miljön – biokolen är nämligen ett klimatpositivt alternativ för våra gröna vänner.

 

Gräsmattegödsel Uppsala

Olika gräsmattor har olika behov, oavsett vilken typ av gräsmatta du har kommer vi ha vad den behöver för att snabbt bli sommarfin.

 

Hönsgödsel & kogödsel Uppsala

Vi har även kogödsel och hönsgödsel i vårt sortiment. Hönsgödsel är en allsidig och balanserad gödsel som fungerar bra till flertalet växter och trädgårdar. Vår hönsgödsel är hygieniserad och i lättanvänd pelletsform.

 

Gödsel för frukt & bär Uppsala

Rätt gödsel för frukt och bär stimulerar blombildningen och kan därmed göra att både frukten och bären blir större och godare.

 

Kom till oss i Uppsala – här finns mer än bara gödsel och växtnäring!

Vi har en välsorterad handelsträdgård med blommor, växter, träd och allt som hör trädgården till. Strosa runt i vår vackra trädgård, låt dig inspireras, och plocka med dig lite gödsel eller näring på vägen ut! Välkommen!